Logo da.boatexistence.com

Har personligt en bindestreg?

Indholdsfortegnelse:

Har personligt en bindestreg?
Har personligt en bindestreg?

Video: Har personligt en bindestreg?

Video: Har personligt en bindestreg?
Video: ТАКОВ МОЙ ПУТЬ В L4D2 2024, Kan
Anonim

Personligt: dette ord med bindestreger er et adjektiv, et ord, der fortæller os "hvilken slags." … Personligt: (tillægsord): en optræden udført personligt i en andens fysiske tilstedeværelse; "vi vil have personlige forhandlinger" eller "Jeg ville elske en personlig konsultation. "

Sæter du en bindestreg personligt?

Nej, kun hvis det bliver brugt som et adjektiv foran substantivet, ændres det, f.eks.: "Jeg lavede et personligt interview." Men du bruger det som en adverbial sætning, der ændrer verbet "adresseret", så ingen bindestreg bør bruges.

Er AP-stil med bindestreg?

" Personlig" og "personlig" er begge korrekte, så længe den første sætning bruges som et adverbium og den anden sætning bruges som et adjektiv. Husk, at et adverbium ændrer et udsagnsord og tilføjer forbedrende oplysninger såsom hvordan eller hvornår.

Har der en bindestreg imellem?

I mellem skal altid vises som to ord. Selvom ind imellem er almindeligt, er det en stavefejl og forekommer ikke i nogen engelsk ordbog. Unødigt at tilføje ind imellem er også en almindelig grammatisk fejl. Som et sammensat adjektiv skal in-between bindes

Skal jeg binde første person?

Førstepersons synspunkt/fortæller/fortælling (adjektiv + navneord). Men når de bruges som modifikatorer foran et andet substantiv, kan de kræve en bindestreg for at undgå fejllæsning, hvis der er nogen chance for tvetydighed.

Anbefalede: