Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev zoom lanceret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev zoom lanceret?
Hvornår blev zoom lanceret?

Video: Hvornår blev zoom lanceret?

Video: Hvornår blev zoom lanceret?
Video: РАЗДАЕТ WIFI СЛЕДИТ ЗА ЧЕЛОВЕКОМ 4G камера видеонаблюдения 2024, Juni
Anonim

Zoom Video Communications, Inc. er en amerikansk kommunikationsteknologivirksomhed med hovedkontor i San Jose, Californien. Det leverer videotelefoni og online chattjenester gennem en cloud-baseret peer-to-peer softwareplatform og bruges til telekonferencer, fjernarbejde, fjernundervisning og sociale relationer.

Er Zoom ejet af Kina?

Zoom er en amerikansk-stiftet virksomhed, og dens grundlægger Eric Yuan er en kinesisk immigrant, som nu er amerikansk statsborger. Imidlertid er virksomhedens udviklingsteam " stort set" baseret i Kina, ifølge Zooms regulatoriske ansøgning fra tidligere på året.

WHO lancerede Zoom?

Eric Yuan, en tidligere Cisco-ingeniør og leder, grundlagde Zoom i 2011 og lancerede sin software i 2013. Zooms aggressive vækst i omsætningen og den opfattede brugervenlighed og pålidelighed af dets software resulterede i en værdiansættelse på 1 mia. USD i 2017, hvilket gør det til en "enhjørning"-virksomhed.

Hvornår lancerede Zoom Indien?

Appen blev angiveligt lanceret i året 2011. Det tilbyder funktioner som skærmdeling, en-til-en videoopkald samt gruppevideoopkald.

Hvem er CEO for Zoom?

Eric Yuan, CEO for Zoom, fort alte et virtuelt publikum på Wall Street Journals CEO Council Summit tirsdag, at han personligt havde oplevet Zoom-træthed. En dag sidste år sagde han, at han havde 19 Zoom-møder i træk.

Anbefalede: