Logo da.boatexistence.com

Hvor er påfuglen på smart-tv?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er påfuglen på smart-tv?
Hvor er påfuglen på smart-tv?

Video: Hvor er påfuglen på smart-tv?

Video: Hvor er påfuglen på smart-tv?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Du kan også bruge søgemuligheden til at finde og lede efter Peacock-appen for at føje til din suite af apps på dit Samsung-tv

  1. På dit Samsung smart-tv-fjernbetjening skal du trykke på knappen Hjem.
  2. Gå til Apps.
  3. Klik på søgeikonet.
  4. Enter Peacock.
  5. Klik på Peacock-appen fra søgeresultaterne.
  6. Vælg Installer.

Hvor finder jeg Peacock på mit smart-tv?

For at downloade appen på et Samsung-smart-tv skal du fra startskærmen navigere til Apps og derefter vælge søgeikonet. Så er det blot et spørgsmål om at udføre en søgning efter "Peacock" og klikke på knappen Installer på Peacock-appens side.

Hvorfor kan jeg ikke finde Peacock-appen på mit tv?

Sørg venligst for, at du har en stærk nok forbindelse til streaming. Ryd din enheds cache og data. Du bør være i stand til at rydde cache/data i din enheds indstillingsmenu. Afinstaller og geninstaller derefter Peacock-applikationen på din enhed.

Er Peacock på et smart-tv?

NBCUniversals Peacock-streamingtjeneste er nu tilgængelig på Samsungs smart-tv. … Peacock er i øjeblikket tilgængelig på Roku-platformen, Apple- og Android-enheder, inklusive Apple TV 4K, Chromecast, Xbox og PS5, plus LG og Vizio smart-tv'er.

Kan du downloade Peacock til Smart TV?

Med dagens meddelelse kan du downloade Peacock på stort set alle stykker streaminghardware derude, inklusive Xbox- og PlayStation-konsoller, Apple- og Android-enheder samt smart-tv'er fra LG og Vizio.

Anbefalede: