Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal du bruge en dyksav?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal du bruge en dyksav?
Hvornår skal du bruge en dyksav?

Video: Hvornår skal du bruge en dyksav?

Video: Hvornår skal du bruge en dyksav?
Video: Should you buy a Track Saw? 2024, Kan
Anonim

Mens en rundsav typisk skal starte, er den skåret fra enden af materialet, men en dyksav vil lade dig starte snittet hvor som helst i materialet. Dette gør det til det bedste værktøj at bruge når du skærer bordplade ud til vaske eller kogeplader.

Hvad bruges dyksav til?

Dyksave er perfekte til fremstilling af glatte, lige snit og bruges ofte sammen med et spor eller guide for at forbedre nøjagtigheden. De virker, når klingen er dykket ned til den nødvendige dybde og går i indgreb med emnet.

Har du virkelig brug for en dyksav?

I vil altid anbefale at bruge en dyksav med støvudsugning Du vil ikke kun spare tid på at få arbejdet gjort, men du vil også forlænge klinge- og værktøjslevetiden, beskytte dig selv og andre fra at indånde potentielt skadelige støvpartikler sammen med at spare masser af tid på at rydde op bagefter.

Kan en dyksav bruges som en rundsav?

En dyksav er som en rundsav med en klinge, der drejer og skærer, kun med meget mere raffinement og nøjagtighed. I stedet for at afskærmningen trækkes tilbage for at blotlægge klingen under skæring, f.eks. med en rundsav, har den en fast afskærmning, og klingen er blotlagt, når håndtaget skubbes ned til den forudindstillede dybde.

Er sporsave det værd?

Båndsave laver lange, præcise snit hurtigere og bedre end bordsave og rundsave. De er lette og bærbare, behøver ikke klemmer og sættes hurtigt og præcist op.

Anbefalede: