Logo da.boatexistence.com

Har sara blakely tvillinger?

Indholdsfortegnelse:

Har sara blakely tvillinger?
Har sara blakely tvillinger?

Video: Har sara blakely tvillinger?

Video: Har sara blakely tvillinger?
Video: Основатель Spanx Сара Блейкли делится секретами построения бизнеса на миллиард долларов | Саммит #Next1000 2024, Juli
Anonim

Hun har fire børn I juni 2014 fødte Blakely tvillingedrenge, Charlie og Lincoln. De fik derefter en datter ved navn Tepper i 2016.

Hvor meget er Spanx værd?

Forbes værdiansætter Spanx til $540 millioner, inklusive en rabat på 10 %, som Forbes anvender på alle privatejede virksomheder, ned fra en værdiansættelse på 1 mia. USD i 2012. Spanx vendte ikke tilbage en anmodning om kommentar.

Hvem er ejeren af Spanx?

2021 America's Self-Made Women NETWORTH

Sara Blakely er grundlægger og ejer af shapewear-mærket Spanx, som sælger undertøj, leggings, badetøj og graviditetstøj i over 50 lande. Blakely var en gang dør-til-dør-faxsælger og lavede et interimistisk undertøj ved hjælp af strømpebukser til at bære under hvide bukser.

Hvor bor Sara Blakely og Jesse Itzler?

I 2008 giftede Itzler sig med Sara Blakely, grundlæggeren af Spanx, på Gasparilla Inn and Club i Boca Grande, Florida. Parret har fire børn og bor i Georgia.

Hvad skete der med Sarah Blakely TV6?

Den 22. september 2021 annoncerede Blakely sin afgang fra TV6 i et indlæg på sociale medier, med henvisning til stationsejeren Gray Televisions vaccinemandat og seksuel chikane fra tidligere kollega Shawn Householder – og efterfølgende passivitet fra stationen for at løse problemet.

Anbefalede: