Logo da.boatexistence.com

Har bella-tvillinger fået deres babyer?

Indholdsfortegnelse:

Har bella-tvillinger fået deres babyer?
Har bella-tvillinger fået deres babyer?

Video: Har bella-tvillinger fået deres babyer?

Video: Har bella-tvillinger fået deres babyer?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Nikki Bella bød velkommen til sit første barn, søn Matteo Artemovich, med sin forlovede, Dancing with the Stars-proffen Artem Chigvintsev den 31. juli Parret annoncerede Matteos ankomst på Instagram den aug. 2, med billedteksten til et billede af alle deres hænder: Vores lille dreng er her, og vi kunne ikke være GLADERE og mere forelskede!

Fik Bella-tvillingerne deres babyer samme dag?

Brie og Nikki Bella elsker at lave næsten alt sammen! De berømte tvillinger fik deres babyer med kun 22 timers mellemrum på hospitalsstuer ved siden af hinanden. Brie bød Buddy velkommen tilbage i august, blot én dag efter Nikki fødte sit første barn, Matteo, med sin forlovede, Artem Chigvintsev.

Har Bella-tvillingerne C-sektion?

Brie Bella gennemgik et kejsersnit for at byde Buddy velkommen, mens Nikki ikke gjorde det for Matteo, som tvillingerne fort alte People. To år efter en masse drama er søstrene glade og frydende over deres nye moderroller.

Hvem fik Bella-tvillingerne babyer med?

Vi er overvældet af glæde, og alle er raske!!! Brie Bella fødte sønnen Buddy Dessert kun 22 timer senere den 1. august. Hun og hendes mand, wrestler Daniel Bryan, 39, har også en 3-årig datter, Birdie.

Hvorfor havde Brie Bella kejsersnit?

Jeg var ti dage forsinket og skulle overtales. Jeg troede, at jeg kunne arbejde naturligt, men efter ni timer kunne jeg ikke klare smerten,” fort alte hun Mini-Magazine. “Jeg pressede på i tre timer i træk og kunne ikke få Birdie ud. Efter 21 timers veer endte det i et akut kejsersnit

Anbefalede: