Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder nittany-løver?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder nittany-løver?
Hvad betyder nittany-løver?

Video: Hvad betyder nittany-løver?

Video: Hvad betyder nittany-løver?
Video: Marshmello ft. Bastille - Happier (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

The Nittany Lion er den østlige bjergløve-maskot for atletikholdene på Pennsylvania State University: Penn State Nittany Lions. "Nittany"-fornavnet blev oprettet i 1907 og refererer til det lokale Mount Nittany, som har udsigt over universitetet.

Hvorfor kaldes de Nittany Lions?

Det er en østlig bjergløve, "Nittany"-fornavnet henviser til det lokale Mount Nittany, som har udsigt over universitetet Maskoten var skabelsen af Penn State senior H. D. "Joe " Mason i 1904. Mens han var på en tur til Princeton University, var Mason blevet flov over, at Penn State ikke havde en maskot.

Hvad betyder udtrykket Nittany på indiansk sprog?

Oprindelsen af "Nittany" er en smule uklar, men mest sandsynligt kommer ordet fra et indianerbegreb, der betyder " enkelt bjerg" (Siden en række Algonquian- talende stammer beboet det centrale Pennsylvania, udtrykket kan ikke spores til en enkelt gruppe.)

Er Nittany-løven ægte?

The Nittany Lion er i bund og grund en almindelig bjergløve (også kendt som en puma, puma eller panter), et væsen, der strejfede i det centrale Pennsylvania indtil 1880'erne (selvom ubekræftede observationer fortsatte længe efter den tid).

Hvad er Penns maskot?

The Nittany Lion-maskot er lige så meget en del af Penn State-oplevelsen som noget andet, og ikke at have maskotten, der paraderer rundt på stadion i sit ikoniske tørklæde og pjusker sit ører til kameraet er umuligt at forestille sig.

Anbefalede: