Logo da.boatexistence.com

Har ferskner brug for krydsbestøvning?

Indholdsfortegnelse:

Har ferskner brug for krydsbestøvning?
Har ferskner brug for krydsbestøvning?

Video: Har ferskner brug for krydsbestøvning?

Video: Har ferskner brug for krydsbestøvning?
Video: Gardening Tips : How Do Peach Trees Get Pollinated? 2024, Kan
Anonim

Frugttræer, der ikke kræver krydsbestøvning af en anden sort, er selvfrugtbare. … De fleste fersken- og tærtekirsebærsorter er selvfertile og kan forventes at bære frugt med pollen fra det samme træ eller et andet træ af samme sort. Nogle varianter af kvæde og søde kirsebær er også selvfertile.

Skal du have to ferskentræer for at producere frugt?

De fleste typer ferskentræer er selvfrugtbare, så plantning af ét træ er alt, der er nødvendigt til frugtproduktion.

Kan et ferskentræ bestøve sig selv?

Mange typer frugttræer, såsom æbler og pærer, har brug for to forskellige sorter, der vokser tæt på hinanden for korrekt befrugtning. Ferskner er selvfertile, hvilket betyder, at et enkelt træ, med tilstedeværelsen af tilstrækkelige insektbestøvere, kan bestøve sig selv.

Krydsbestøver nektariner og ferskner?

Nektariner er mere sarte end ferskner og får meget let blå mærker. Nektarinkultivarer kræver ikke krydsbestøvning og sætter tilfredsstillende afgrøder med deres eget pollen. Et enkelt fersken- eller nektarintræ kan derfor forventes at bære afgrøder, hvis blomsterblomster ikke dræbes af lave temperaturer.

Hvor lang tid tager det for et ferskentræ at bære frugt?

At dyrke et ferskentræ fra frø tager tre til fire år at producere frugt, så en hurtigere løsning er at købe et ungt træ fra din lokale planteskole til at plante i din hjemmehave. Vælg en type ferskentræ, der vokser i dit klima.

Anbefalede: