Logo da.boatexistence.com

Hvem ansigt var på en skilling?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ansigt var på en skilling?
Hvem ansigt var på en skilling?

Video: Hvem ansigt var på en skilling?

Video: Hvem ansigt var på en skilling?
Video: Silas får nyt ansigt 2024, Kan
Anonim

Personen på forsiden (hovederne) af skillingen er Franklin D. Roosevelt, vores 32. præsident. Han har været på skillingen siden 1946. Designet på bagsiden (halerne) viser en fakkel med en olivengren til venstre for den og en egegren til højre.

Hvem ansigt var på skillingen før Roosevelt?

Hvem var på skillingen før Roosevelt? Lady Liberty plejede at være skillingsmøntens ansigt frem til Roosevelts afløser i 1946. Først viste mønten bare hendes hoved, men i 1800-tallet var hendes fulde krop siddende på en klippe brugt i mange år.

Hvem ansigt er en en skilling?

Franklin Delano Roosevelt er ikke kun hædret på møntens ansigt, fordi han var USA's 32. præsident. Efter at præsident Franklin Delano Roosevelt døde i april 1945, besluttede finansministeriet at ære ham ved at placere hans portræt på en mønt. Der er en grund til, at skillingen blev valgt til hæderen.

Hvem ansigt er på kvarteret?

Kvartalet er USA's 25-cent mønt. Personen på forsiden (hovederne) af kvartalet er George Washington, vores første præsident. Han har været i kvarteret siden 1932, 200-året for hans fødsel.

Hvem er på 5 cent-mønten?

Nikkelen er USA's fem-cent mønt. Personen på forsiden (hovederne) af nikkelen er Thomas Jefferson, vores 3. præsident. Han har været på nikkel siden 1938, selvom det nuværende portræt er fra 2006.

Anbefalede: