Logo da.boatexistence.com

Hvilken soho kom først?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken soho kom først?
Hvilken soho kom først?

Video: Hvilken soho kom først?

Video: Hvilken soho kom først?
Video: Kitchener Stitch | Purl Soho 2024, Kan
Anonim

London's Soho var det første i verden, men nu er der masser af steder med samme navn rundt om på kloden. Der er en i Hong Kong, en anden i Tasmanien og en tredje i Buenos Aires.

Hvad står Londons SoHo for?

Mens Manhattan i New York har et område med samme navn, står deres Soho simpelthen for South of Houston Street. Soho er også blevet genbrugt i Hong Kong.

Hvornår blev SoHo til SoHo?

Betegnelsen "SoHo" blev givet til nabolaget i 1963, da byplanlæggeren Chester Rapkin brugte udtrykket til at betegne "Syd for Houston" i en byplanlægningsrapport.

Hvorfor er SoHo berømt?

SoHo er en forkortelse for "syd for Houston Street." I dag er kvarteret berømt for dets eksklusive butikker, kunstnere og støbejernsarkitektur. Men i midten af 1900-tallet var SoHo kendt for sine fabrikker og industrier, hvilket gav det tilnavnet "Hell's Hundred Acres. "

Er SoHo London sikkert?

Er Soho i London sikkert? Soho er relativt sikkert, der kan sammenlignes med resten af det centrale London-område. De travle barer og restauranter i området kombineret med godt oplyste områder betyder, at der er masser af afskrækkende midler mod kriminalitet, men der er flere ting, du kan gøre for at reducere din risiko for at blive et mål.

Anbefalede: