Hvad er disjunction java?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er disjunction java?
Hvad er disjunction java?

Video: Hvad er disjunction java?

Video: Hvad er disjunction java?
Video: Как очистить строку от цифр? JavaScript 2024, Oktober
Anonim

OPDATERET: 19. februar 2015. Tags: Criteria, Hibernate. Hibernate Disjunction, bruges til at tilføje flere betingelser i SQL-forespørgsel adskilt af OR-sætning inden for parentes. For at generere følgende forespørgsel ved hjælp af Hibernate Criteria skal vi bruge Disjunction.

Hvad er Hibernate Disjunction?

Hibernate Disjunction er bruges til at gruppere udtryk i en enkelt disjunktion, hvilket betyder, at hvis du skal sammenligne med værdierne X ELLER Y ELLER Z betinget, kan du gentage og anvende selektiv disjunktion. Så ideelt set i dit tilfælde Restrictions.in og Restrictions.

Hvad er konjunktion og disjunktion i dvale?

konjunktionsmetoden returnerer en konjunktion. Klasserne Disjunction og Conjunction giver add metoder til at anvende henholdsvis en OR eller en OG mellem kriterierne.

Hvad er konjunktion i Java?

Konjunktioner bruges til at forbinde ord, sætninger og sætninger for at lave en komplet sætning. Vi kan også sige, at den forbinder to dele af en sætning.

Hvad er sammenhæng i kriterier?

OPDATERET: 18. februar 2015. Tags: Criteria, Hibernate. Hibernate-konjunktion, bruges til at tilføje flere betingelser i SQL-forespørgsel adskilt af AND-sætning inden for parentes. For at generere følgende forespørgsel ved hjælp af Hibernate Criteria skal vi bruge konjunktion.

Anbefalede: