Er monessen pa sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er monessen pa sikker?
Er monessen pa sikker?

Video: Er monessen pa sikker?

Video: Er monessen pa sikker?
Video: US-Stahlstadt Monessen wählt Trump 2024, Oktober
Anonim

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Monessen er 1 ud af 35. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Monessen ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Pennsylvania har Monessen en kriminalitetsrate, der er højere end 93 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Monessen PA et godt sted at bo?

Kun i betragtning af kriminalitetsraten er Monessen lige så sikker som gennemsnittet i Pennsylvania og sikrere end landsgennemsnittet.

Hvilken del af PA er sikker?

SafeWise har frigivet sine seneste ranglister over de sikreste byer i Pennsylvania. Byer i Berks, Delaware, Bucks, Chester, Montgomery og Lancaster amter blev rangeret blandt de 10 sikreste.

Er Belle Vernon sikker?

Belle Vernon, PA kriminalitetsanalyse

Ifølge NeighborhoodScouts analyse af FBI-kriminalitetsstatistikker, Belle Vernon er sikrere end 80 % af byerne og byerne i USA af alle befolkningsstørrelserI Pennsylvania har kun i størrelsesordenen 30 % af samfundene en lavere kriminalitetsrate end Belle Vernon.

Hvad er PA-sikkert?

PA Safe Law er et unikt civilt juridisk informationsprogram fra Pennsylvania Coalition Against Domestic Violence (PCADV), gjort muligt med bevillinger fra Victims of Crime Act (VOCA).

Anbefalede: