Logo da.boatexistence.com

Beskattes badetøj i pa?

Indholdsfortegnelse:

Beskattes badetøj i pa?
Beskattes badetøj i pa?

Video: Beskattes badetøj i pa?

Video: Beskattes badetøj i pa?
Video: Standly - Pégate (Prod. By Big Cvyu) 2024, Kan
Anonim

staten fritager tøj, men beskatter pelsfrakker, formelt tøj, badedragter og tilbehør.

Er jakkesæt skattepligtige i Pennsylvania?

Formelt tøj, badedragter og pelsfrakker er f.eks. bemærkelsesværdige undtagelser fra ingen-skat-på-tøj-reglen. Smykker, punge og tegnebøger er også skattepligtige. Og selvom de fleste fødevarer og medicin er ikke-afgiftspligtige i Pennsylvania, er der skæve undtagelser.

Beskattes tøj i Pennsylvania?

(1) Salget eller brugen af tøj er ikke underlagt skat (2) Salg eller brug af tilbehør, pyntetøj, festligt dag- eller aftentøj, pelsartikler og sportsudstyr og sportsbeklædning skal pålægges afgift, medmindre køberen er berettiget til at kræve en fritagelse i henhold til loven.

Er håndklæder skattepligtige i PA?

Toiletpapir er ikke afgiftspligtigt. Men du betaler vejafgiften på ansigtsservietter, papirhåndklæder, papirservietter - og toiletbetræk af papir. En guide til afgiftspligtige og ikke-afgiftspligtige varer i Pennsylvania er tilgængelig på www.revenue.pa.gov eller ved at klikke her.

Hvilke varer er afgiftspligtige i PA?

Varer, der er underlagt moms i Pennsylvania, omfatter fysisk ejendom, såsom møbler, husholdningsapparater og motorkøretøjer. Receptpligtig og ikke-receptpligtig medicin, dagligvarer, benzin og tøj er alle skattefritaget.

Anbefalede: