Logo da.boatexistence.com

Kan du genrulle genshin-effekten på PS4?

Indholdsfortegnelse:

Kan du genrulle genshin-effekten på PS4?
Kan du genrulle genshin-effekten på PS4?

Video: Kan du genrulle genshin-effekten på PS4?

Video: Kan du genrulle genshin-effekten på PS4?
Video: AKF #7 2022 Färberdistel,Schwarzkümmel,Iberischer Drachenkopf,Leindotter 2024, Kan
Anonim

Hvad med genrulning? Nå, desværre, du kan ikke udføre rerolls på PS4. Dette skyldes, at Genshin Impact er knyttet til den PSN-konto, du bruger. I teorien kunne du oprette en ny PSN-konto og derefter udføre rerolls, men du er sandsynligvis ikke parat til at gå igennem dette; næppe nogen.

Hvordan genroller du Genshin på PS4?

Der er ingen måde at genrulle på din nuværende konto. Hvis du logger ud og opretter en ny PSN-konto, slettes dine fremskridt. Det er en lignende proces som at rangere op i et spil som Tekken 7 online; kun med en ny konto kan du nulstille din rangering helt.

Hvordan sletter jeg Genshin Impact på PS4?

Her er trinene til at slette din Genshin Impact-konto:

Brug e-mail-id'et [email protected] og/eller [email protected] som modtagere af din besked. Emnet bør gøre intentionen om at slette den registrerede konto klart. Skriv beskeden ned, der forklarer din grund til at slette.

Kan jeg stadig genrulle i Genshin Impact?

Det er stadig muligt at genrulle i Genshin Impact. Du vil bare ikke modtage så mange kast i Wish-systemet som tidligere gaver, da spillet først blev lanceret.

Kan jeg overføre min Genshin Impact til PS4?

Med den nye Genshin Impact 2.0-opdatering har miHoYo også introduceret cross save-funktionen i spillet. Dette vil gøre det muligt for spillere at gemme deres spilfremskridt på tværs af alle deres enheder. Det bedste er, at det vil give PS4- og PS5-spillere mulighed for at overføre deres fremskridt til Android, iOS eller pc og omvendt også.

Anbefalede: