Logo da.boatexistence.com

Har grisesti et rigtigt navn?

Indholdsfortegnelse:

Har grisesti et rigtigt navn?
Har grisesti et rigtigt navn?

Video: Har grisesti et rigtigt navn?

Video: Har grisesti et rigtigt navn?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

"Pig-Pen" er en fiktiv karakter i tegneserien Peanuts af Charles M. Schulz. Selvom han er venlig, er han en ung dreng, der undtagen i sjældne tilfælde er ekstremt beskidt og tiltrækker en permanent sky af støv.

Hvad hedder grisestierne i virkeligheden på Charlie Brown?

Geoffrey Ornstein lagde først stemme til "Pig-Pen" i tv-specialen A Charlie Brown Christmas fra 1965, han spillede også senere rollen i A Boy Named Charlie Brown. Forskellige skuespillere har givet udtryk for ham siden. En sang om karakteren, "Pigpen Hoedown" er med i tv-specialen It's Flashbeagle, Charlie Brown fra 1984.

Er Linus og Lucy tvillinger?

Lucy er Linus' storesøster (og begge er ældre søskende til Rerun, som ikke spiller en stor rolle i filmen). Selvom Charlie Brown og Lucy er nogenlunde på samme alder, er han og Linus bedste venner.

Hvorfor kalder alle Charlie Brown ved hans for- og efternavn?

Alle refererer til Charlie Brown med hans fulde navn i stedet for bare " Charlie", fordi producenterne ønsker, at folk skal få en idé om, hvilken Charlie de henviser til Samme grund Peppermint Patty kaldes sådan for at undgå forveksling med den originale Patty, som havde været en del af Peanuts-verdenen siden dag 1.

Hvem kan lide Pig-Pen?

Vidste du: Charlie Brown er den ene knægt, der betingelsesløst accepterer Pigpen, som den han er, endda forsvarer sin urenhed i én stribe.

Anbefalede: