Logo da.boatexistence.com

Hvad er et ikke-signaliseret fodgængerfelt?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et ikke-signaliseret fodgængerfelt?
Hvad er et ikke-signaliseret fodgængerfelt?

Video: Hvad er et ikke-signaliseret fodgængerfelt?

Video: Hvad er et ikke-signaliseret fodgængerfelt?
Video: Birthe Kirk: Astrologi som inspirationskilde. - i Solvognen 1995 2024, Kan
Anonim

Ved usignaliserede fodgængerovergange er det overgangsvagtens ansvar at afgøre, hvornår børn krydser, baseret på huller i trafikstrømmen En vagt, der er tildelt et usignaliseret fodgængerfelt på et udelt gade skal: Gå til centrum af gaden med STOP-pagajen højt. …

Hvad er et umarkeret fodgængerfelt, og hvad er dets formål?

I de fleste stater fungerer veje i boligområder som umarkerede fodgængerovergange, hvilket betyder fodgængere kan krydse vejen hvor som helst. Fodgængere, der krydser et sådant fodgængerfelt, skal gøre det på en måde, der ikke bringer dem eller førere af køretøjer i fare.

Hvad betragtes som en fodgængerovergang?

Et fodgængerfelt er en del af gaden eller vejen, der er tildelt fodgængere. Overgangene kan placeres for enden af et vejkryds eller gadeblok eller midt i gadeblokken.

Hvad er et ikke-signaliseret vejkryds?

Fokus for Unsignalized Intersection Improvement Guide (UIIG) er det ikke-signaliserede vejkryds, som er defineret som enhvert vejkryds på to eller flere offentlige veje, hvor der er vigepligt for bilister, cyklister og fodgængere er ikke styret af et motorvejssignal 1

Hvad laver du ved et umarkeret fodgængerfelt?

"En umarkeret fodgængerovergang kan kun være ved et vejkryds." "Køretøjskoden er meget specifik, hvad der skal ske: fodgængeren, før han går ind på fodgængerovergangen, uanset om den er markeret eller umarkeret, skal give efter for modkørende trafik, der er tæt nok til at udgøre en umiddelbar fare," forklarede Pennings.

Anbefalede: