Logo da.boatexistence.com

Var meredith chefboende?

Indholdsfortegnelse:

Var meredith chefboende?
Var meredith chefboende?

Video: Var meredith chefboende?

Video: Var meredith chefboende?
Video: Скрывали настоящие фамилии? Разоблачение мифов и реальные фамилии знаменитостей. Часть 1 2024, Kan
Anonim

Meredith er seriens hovedperson og titelkarakter, og blev introduceret som en kirurgisk praktikant på det fiktive Seattle Grace Hospital (senere Seattle Grace-Mercy West Hospital, og bagefter Grey+Sloan Memorial), og fik til sidst stillingen som en kirurgisk beboer, og senere stillingen som en behandlende, og …

Hvem var Chief resident i Merediths år?

Hendes medbeboere gør grin med hende, hvilket får hende til at slå op med ham. april imponerer også Owen Hunt (Kevin McKidd), og hun får i sidste ende stillingen som Chief Resident i sæson syv-finalen.

Hvem er den første Chief resident i GREY's anatomy?

Miranda Bailey gik fra kirurgisk beboer til operationschef på Grey Sloan Memorial Hospital. Første gang: Sæson et, afsnit et. Miranda Bailey var ansvarlig for at tage den nye klasse af praktikanter under sine vinger.

Hvem bliver chef GREYs anatomi?

Det var i sæson 12 af hitshowet, at Bailey blev operationschef, og hun gav det alt, hvad hun havde lige fra begyndelsen. Som den første kvinde på hospitalet, der havde stillingen, skrev hun faktisk historie, og vi kan kun forestille os, hvor stolt hun var.

Hvor længe var Meredith hjemmehørende?

I Grey's Anatomy's niende sæson fuldfører Meredith Grey, Cristina Yang, Alex Karev, Jackson Avery og April Kepner) deres uddannelse og bliver selv lærerne. Og i betragtning af at showet gør det klart, at opholdsprogrammet varer fem år, betyder det, at sæson 9 af Grey's Anatomy starter i 2012.

Anbefalede: