Logo da.boatexistence.com

Skal du smøre et rekt altermometer?

Indholdsfortegnelse:

Skal du smøre et rekt altermometer?
Skal du smøre et rekt altermometer?

Video: Skal du smøre et rekt altermometer?

Video: Skal du smøre et rekt altermometer?
Video: Tatar cuisine! Talkysh-keleve and gold noodles Zukhra from Arsk 2024, Kan
Anonim

Et rekt altermometer er den mest nøjagtige måde at tage en temperatur på. For at tage en rektal temperatur: Påfør en smøregelé eller vaseline, såsom vaseline, på termometerets pære, så du nemt kan indsætte den.

Hvad skal jeg putte i min babys rekt altermometer?

Placer nogle vaseline på enden af termometeret og anus. Skub termometeret forsigtigt ind i anus ikke mere end 1 tomme. Hvis dit barn er mindre end 6 måneder gammelt, må det ikke være mere end ½ tomme. Det betyder, indtil du ikke længere kan se sølvspidsen.

Gør rekt altermometer ondt på baby?

Forældre bekymrer sig om disse, fordi de tror, de kan indsætte dem forkert. Men der er lille risiko for skader, hvis du bruger et termometer lavet til at måle en rektal temperatur.

Kan jeg bruge kokosolie til rekt altermometer?

Nogle børnelæger vil foreslå, at du prøver at bruge rektal stimulering med et rekt altermometer. Du bliver nødt til at placere kokosolie eller lubricating gelé på spidsen af termometeret og indsætte spidsen i barnets endetarm omkring 1/4 tomme dybt. Flyt forsigtigt termometeret fra side til side for at stimulere.

Hvad er en vandopløselig gelé til rekt altermometer?

For at tage en rektal temperatur skal du bruge et digit alt termometer og et smøremiddel. Kom vaseline eller et vandopløseligt smøremiddel ( såsom KY-Jelly eller Surgilube) på enden af termometeret. Læg barnet på maven og spred balderne fra hinanden, eller læg dem på ryggen med knæene trukket op.

Anbefalede: