Logo da.boatexistence.com

Hvad er macrium reflect ui watcher?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er macrium reflect ui watcher?
Hvad er macrium reflect ui watcher?

Video: Hvad er macrium reflect ui watcher?

Video: Hvad er macrium reflect ui watcher?
Video: Incremental vs Differential Backup, & Full - Explained 2024, Kan
Anonim

Macrium Reflect er et sikkerhedskopieringsværktøj til Microsoft Windows udviklet af Paramount Software UK Ltd i 2006. Det opretter diskbilleder og arkiver til sikkerhedskopiering af filer ved hjælp af Microsoft Volume Shadow Copy Service for at sikre ' tidspunkt' datanøjagtighed.

Har jeg brug for Macrium Reflect UI-overvågning?

Brugergrænsefladeovervågningen er nødvendig, når Reflect kører med en anden brugerkonto end den bruger, der er logget på i øjeblikket. I dette tilfælde er der ingen interaktion med brugerens skrivebord, så det er ansvarligt for at starte ReflectMonitor.exe, som viser opgavelinjens ikon og aktuelt kørende backup-info.

Er Macrium Reflect sikkert?

Er Macrium Reflect sikkert? Ja, svaret er positivt. Det er ikke en virus og et 100% sikkert backup-værktøj. Det bruges til at sikkerhedskopiere dine filer, mapper, diske eller partitioner, og det giver dig mulighed for at klone en harddisk.

Er Macrium Reflect en virus?

Er Macrium Reflect en virus? Macrium Reflect er ikke en virus, og den er sikker.

Hvordan stopper jeg Macrium Reflect-sikkerhedskopi?

Åbn Reflect, gå til fanen Planlagte sikkerhedskopier, højreklik på de tidsplaner, du vil deaktivere, og vælg "Deaktiver". Du bliver dog nødt til manuelt at genaktivere dem senere; du kan ikke angive på forhånd, hvornår de skal genaktiveres.

Anbefalede: