Logo da.boatexistence.com

Hvad er påbud?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er påbud?
Hvad er påbud?

Video: Hvad er påbud?

Video: Hvad er påbud?
Video: Mette Boritz om påbud 2024, Kan
Anonim

påbud, også kendt som et påbud, er et retsmiddel, der afholder en part fra at udføre bestemte handlinger eller kræver, at en part handler på en bestemt måde Det er generelt kun tilgængeligt når der ikke er noget andet retsmiddel ved lov, og der vil opstå uoprettelig skade, hvis fritagelsen ikke indrømmes.

Hvad er et eksempel på forbud?

påbudsbetydning

For eksempel, hvis beboere i et kvarter tager en fabrik for retten på grund af luftforurening, der påvirker deres boliger, vil tilkendelsen af pengeerstatning ikke beskytte dem tilstrækkeligt mod fremtidig skade, hvis fabrikken fortsætter med at fungere på samme måde, som forurener deres nabolag.

Hvad er de fire typer af forbud?

Hvad er de forskellige typer af påbud?

  • Midlertidig tilhold (TRO)
  • Foreløbigt forbud.
  • Permanent forbud.

Hvad er et eksempel på et påbud?

Foreløbige og permanente forbud udstedes baseret på beviser, der er fremlagt af en sagsøger i en civil sag. Et eksempel på et foreløbigt forbud kan være når et ægtepar ejer en virksomhed og er i gang med en skilsmisse Måske er der uenighed om, hvem der ejer eller kontrollerer virksomheden og dens aktiver.

Er påbud monetær?

Så, hvad er forbud? Et påbud (også kendt som "rimelig relief") er et retsmiddel, der kan søges i en civil retssag ud over eller i stedet for økonomisk erstatning. Grundlæggende betyder påbud en domstol vil udstede en ordre til den tilt alte om at stoppe med at begå en eller flere specificerede handlinger

Anbefalede: