Logo da.boatexistence.com

I bongao tawi tawi?

Indholdsfortegnelse:

I bongao tawi tawi?
I bongao tawi tawi?

Video: I bongao tawi tawi?

Video: I bongao tawi tawi?
Video: First Impressions Of TAWI-TAWI! BUSTLING BONGAO! (Safe In 2023?) 2024, Kan
Anonim

Bongao, officielt Bongao kommune, er en 2. klasses kommune og hovedstad i provinsen Tawi-Tawi, Filippinerne. Ifølge folketællingen for 2020 har den en befolkning på 116.118 mennesker.

Hvad er Bongao kendt for?

Bud Bongao er Tawi-Tawis mest berømte bjerg, der tilslører sine hemmeligheder med grønt og tåge, og spirer 340 meter over havet. Det er et ærværdigt pilgrimsrejsested for både kristne og muslimer, som kommer i hobetal for at trodse glatte sten og underskovens snerren for at besøge en af 3 omhyggeligt plejede Tampat eller helligdomme.

Hvordan kan jeg tage til Bongao Tawi-Tawi?

Flyv: Tag direkte fly fra Manila til Zamboanga med Philippine Airlines og Cebu Pacific. Så fra Zamboanga, tag det direkte fly til Tawi Tawi med Cebu Pacific. Alternativt kan du fra Zamboanga tage 18-timers færgetur til Bongao.

Hvordan får du Bud Bongao?

Fra Manila, tag en 2-timers flyvning til Zamboanga City. Derfra kan du tage en 45-minutters flyvetur, der lander i Sanga-Sanga lufthavn, og derefter tage en trecykel til selve Bongao by. Du kan også vælge at tage en færge fra Zamboanga Port til Bongao.

Hvad er de mest aktive vulkaner i Filippinerne?

Der er omkring 300 vulkaner i Filippinerne. Toogtyve (22) af disse er aktive, mens den største procentdel forbliver i dvale indtil nu. Størstedelen af de aktive vulkaner er placeret på øen Luzon. De seks mest aktive vulkaner er Mayon, Hibok-Hibok, Pinatubo, Taal, Kanlaon og Bulusan