Logo da.boatexistence.com

Hvad er l3-switch?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er l3-switch?
Hvad er l3-switch?

Video: Hvad er l3-switch?

Video: Hvad er l3-switch?
Video: Сравнение протоколов TCP и UDP 2024, April
Anonim

En flerlagsswitch er en computernetværksenhed, der tænder for OSI-lag 2 som en almindelig netværksswitch og giver ekstra funktioner på højere OSI-lag.

Hvad er L3-switch, hvordan det virker?

Simpelt sagt, en lag 3-switch kombinerer funktionaliteten af en switch og en router Den fungerer som en switch til at forbinde enheder, der er på det samme undernet eller virtuelle LAN ved lynnedslag hastigheder og har IP-routing-intelligens indbygget for at fungere som en router. … Sådan fungerer en lag 3-switch som både en switch og en router.

Hvad er forskellen mellem L2 og L3 switch?

lag 2 og lag 3 adskiller sig hovedsageligt i routingfunktionen. En Layer 2-switch fungerer kun med MAC-adresser og er ligeglad med IP-adresser eller elementer med højere lag. Layer 3-switch, eller multilayer-switch, kan klare hele arbejdet med en lag 2-switch og yderligere statisk routing og dynamisk routing også.

Hvad er rollen for lag 3-switch?

Simpelthen for at sige, en lag 3-switch er en netværksswitch med nogle routerfunktioner. Det vigtigste formål med lag 3-switchen er at fremskynde dataudvekslingen inden for et stort LAN Rutefunktionen bruges også til dette formål. Den kan udføre én rute og flere pakkevideresendelsesprocesser.

Er L3-switch en router?

En lag 3-switch er både en switch og en router: den kan betragtes som en router med flere Ethernet-porte og med switch-funktion. … Ligesom en traditionel router kan en lag 3-switch også konfigureres til at understøtte routingprotokoller såsom RIP, OSPF og EIGRP.

Anbefalede: