Logo da.boatexistence.com

Har jeg brug for Google Play-tjenester til ar?

Indholdsfortegnelse:

Har jeg brug for Google Play-tjenester til ar?
Har jeg brug for Google Play-tjenester til ar?

Video: Har jeg brug for Google Play-tjenester til ar?

Video: Har jeg brug for Google Play-tjenester til ar?
Video: What's Google Play Services AR Core || What's Google AR Core || How to Use Google AR Core ? 2024, Kan
Anonim

AR Påkrævede apps vises ikke på ikke-understøttede enheder. Når en bruger installerer eller opdaterer en AR påkrævet app, angiver Google Play Butik, at Google Play Services til AR er påkrævet, og installerer den automatisk, hvis den ikke er installeret, eller opdaterer den, hvis den er ude af dato.

Kan jeg afinstallere Google Play Services til AR?

Hvis du ikke bruger AR-apps, kan du afinstallere Google Play Services til AR. Åbn enhedsindstillingerne på din Android-enhed. Find Google Play Services til AR under "Apps og notifikationer". Tryk på Afinstaller.

Hvad er brugen af Google Play-tjenester til AR?

Google Play Services til AR, tidligere anerkendt som ARCore, er motoren, der driver de fleste spil og applikationer på Android, som bruger Augmented Reality (AR)-effekter.

Hvad sker der, hvis jeg afinstallerer Google Play Services til AR?

Selv om du kan afinstallere det, vil det automatisk blive geninstalleret på din enhed, da det er en udvidelse af Google Play-økosystemet, og Google opdaterer automatisk Google Play-tjenester på alle understøttede enheder via Google Play Butik for at sikre API-konsistens på tværs af enheder og versioner og for at levere rettelser og …

Hvad er Google-tjeneste for AR?

ARCore er Googles platform til at bygge augmented reality-oplevelser. … Nogle af API'erne er tilgængelige på tværs af Android og iOS for at muliggøre delte AR-oplevelser.

Anbefalede: