Logo da.boatexistence.com

Når du afmonterer et filsystem?

Indholdsfortegnelse:

Når du afmonterer et filsystem?
Når du afmonterer et filsystem?

Video: Når du afmonterer et filsystem?

Video: Når du afmonterer et filsystem?
Video: Sådan undgår du sovende hænder, når du cykler 2024, Kan
Anonim

Afmonteringen af et filsystem fjerner det fra filsystemets monteringspunkt, og sletter indgangen fra filen /etc/mnttab. Nogle filsystemadministrationsopgaver kan ikke udføres på monterede filsystemer.

Hvordan afmonterer jeg et filsystem?

For at afmontere et monteret filsystem, brug kommandoen umount. Bemærk, at der ikke er noget "n" mellem "u" og "m" - kommandoen er umount og ikke "unmount." Du skal fortælle umount hvilket filsystem du afmonterer. Gør det ved at angive filsystemets monteringspunkt.

Hvad er montering og afmontering af filsystem?

Montering-kommandoen monterer en lagerenhed eller filsystem, gør det tilgængeligt og knytter det til en eksisterende mappestruktur. Umount-kommandoen "afmonterer" et monteret filsystem, informerer systemet om at fuldføre eventuelle afventende læse- eller skriveoperationer og frakobler det sikkert.

Hvad gør afmontering af en disk?

Afmontering af en disk gør den utilgængelig for computeren For at en disk skal kunne afmonteres, skal den selvfølgelig først monteres. Når en disk er monteret, er den aktiv, og computeren kan få adgang til dens indhold. … Når en flytbar disk er blevet afmonteret, kan den sikkert afbrydes fra computeren.

Hvad er montering og afmontering af filsystem i Unix?

Montering af et filsystem vedhæfter det filsystem til en mappe (monteringspunkt) og gør det tilgængeligt for systemet. … Rodfilsystemet (/) er altid monteret. Ethvert andet filsystem kan tilsluttes eller afbrydes fra rodfilsystemet (/)-filsystemet.

Anbefalede: