Finder midas-flopperen?

Indholdsfortegnelse:

Finder midas-flopperen?
Finder midas-flopperen?

Video: Finder midas-flopperen?

Video: Finder midas-flopperen?
Video: midas flopper can give you unreleased weapons 😱😱 2024, September
Anonim

Midas-flopperen kan ikke forvandle en pistol, en undertrykt maskinpistol eller en let maskingevær til et legendarisk våben, fordi den legendariske undertrykte SMG ikke er blevet udgivet til offentlige kampe og i øjeblikket er eksklusiv for Spy Games, den legendariskeLMG eksisterer ikke , og den legendariske pistol er i øjeblikket hvælvet.

Er Midas-flopperen ægte?

Midas Flopper er blandt de sjældneste fisk, som du kan finde i Fortnite sæson 4. Fisken har en gydehastighed på kun 1%, hvilket gør den meget svær at finde.

Kan du stadig få Midas-flopperen?

Midas Flopper kan kun findes ét sted: The Authority Dette er passende, da det var her, vi mødte Midas første gang. Du skal også bruge en Pro fiskestang, det ser ikke ud til, at en harpunpistol eller en almindelig fiskestang vil hjælpe din sag. Du kan opgradere fiskestangen hos The Authority.

Er Midas-flopper sjældnere end vendetta?

Fortnite-lækkeren HYPEX afslørede sjældenhederne for alle fiskene, og det er ingen overraskelse at se Vendetta- og Midas-flopperne blandt de sjældneste. Udlæseren siger, at Vendetta har en chance på 1,01 procent for at gyde, mens Midas Flopper, der stadig ikke er med i spillet, vil have en chance på 0,00004 procent for at dukke op.

Hvor sjælden er den mytiske guldfisk?

The Mythic Goldfish er en mytisk genstand i Fortnite Battle Royale. Den har en 0,0001 % (1-i-1 million) chance for at blive fisket, du har 75.000 gange større sandsynlighed for at få medium kugler. Denne vare giver 200 skader på kroppen og strukturer.

Anbefalede: