Hvilket icc-trofæ vandt for alvor?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Han begyndte godt som kaptajn og førte Indien til en seriesejr over Sydafrika i en endagsserie på fem kampe og førte det indiske hold til finalen i the 2000 ICC KnockOut TrophyHan scorede to århundreder, inklusive et i finalen; New Zealand vandt dog stadig med fire wickets.

Hvor mange ICC-trofæer vandt Indien?

De er også et af de eneste fire hold, der har vundet alle store ICC-turneringer. Indien har også vundet ICC Test Championship 5 gange, hvilket gør dem til det andet hold, der vinder flest ICC Test Mace efter Australien. De har også vundet ICC ODI Championship, ICC T20I Championship.

Hvilket hold vandt alle ICC-trofæer?

Rediger din adgangskode tilbage

• 1998, Bangladesh. Vinder: Sydafrika. …
  • 2000, Kenya. Vinder: New Zealand. …
  • 2002, Sri Lanka. Vinder: Delt mellem Indien og Sri Lanka. …
  • 2004, England. Vinder: Vestindien. …
  • 2006, Indien. Vinder: Australien. …
  • 2009, Sydafrika. Vinder: Australien. …
  • 2013, England. Vinder: Indien.

Hvem er konge af IPL?

Chennai Super Kings · Gennem årene har hundredvis af spillere og 13 franchises deltaget i IPL. Adskillige spillere såsom Suresh Raina, MS Dhoni, David Warner har vist fremragende præstationer, men Virat Kohli er den ubestridte konge af IPL.

Hvem vil være vært for Champions Trophy 2021?

India, som har værtsrettighederne for det næste Champions Trophy i 2021, blev tæsket af Pakistan med 180 løb i finalen i The Oval sidste søndag.