Logo da.boatexistence.com

Hvilke er indirekte skatter?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke er indirekte skatter?
Hvilke er indirekte skatter?

Video: Hvilke er indirekte skatter?

Video: Hvilke er indirekte skatter?
Video: Y1 16) Indirect Tax - Full Market Impact 2024, Kan
Anonim

Indirekte skatter er grundlæggende skatter, der kan overføres til en anden enhed eller person. De pålægges norm alt en producent eller leverandør, som så vælter afgiften over på forbrugeren. Det mest almindelige eksempel på en indirekte afgift er punktafgiften på cigaretter og alkohol

Hvad er eksempler på indirekte skatter?

Omsætningsafgift, punktafgift, merværdiafgift (moms) og moms på varer og tjenesteydelser (GST) er eksempler på indirekte skatter, der pålægges ved salg af varer og tjenester.

Hvilken skat er indirekte skat?

Nogle eksempler på indirekte skatter er omsætningsafgift, punktafgifter, moms, serviceafgift, underholdningsskat, told osv.

Hvilke er de indirekte skatter i Indien?

Nogle eksempler på disse indirekte skatter er Serviceafgift, punktafgift, told, moms, underholdningsafgift, luksusafgift osv..

Hvad er indirekte skat?

Introduktion. Indirekte skat er defineret som skatten, som regeringen pålægger en skatteyder for leverede varer og tjenesteydelser I modsætning til direkte skatter pålægges indirekte skat ikke på skatteyderens indkomst, indtægt eller fortjeneste og kan videregives fra én person til en anden.

Anbefalede: