Logo da.boatexistence.com

Hvor er dynamo pubg fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er dynamo pubg fra?
Hvor er dynamo pubg fra?

Video: Hvor er dynamo pubg fra?

Video: Hvor er dynamo pubg fra?
Video: Как проверить генератор. За 3 минуты, БЕЗ ПРИБОРОВ и умений. 2024, Kan
Anonim

Dynamo Gaming, hvis rigtige navn er Adii Sawant, er en populær YouTuber. Han blev født den 18. april 1996 i Mumbai, Indien. Han afsluttede sin skolegang fra Mumbai.

Hvilket land tilhører Dynamo?

Steven Frayne (født 17. december 1982), bedre kendt under sit kunstnernavn Dynamo, er en britisk tryllekunstner født i Bradford, West Yorkshire.

Hvor er Dynamo hjemme?

Aadii blev født i Mumbai i en Marathi-familie den 18. april 1996, og Dynamo-alderen er 22 år gammel (fra 2018). Han bor i øjeblikket i Lokhandwala Complex Andheri West Mumbai.

Hvem er Dynamo-kæreste?

Her er endnu en optagelse af Dynamo, der leger med kæresten Kanika. Men denne gang spiller de Team Deathmatch mode i PUBG Mobile i stedet for Classic mode. Dynamo bar selvfølgelig hele holdet, inklusive hende med et sindssygt antal på 22 drab.

Er Raven MortaL's kæreste?

GuruGamer havde for nylig rapporteret om forholdsrygter mellem MortaL og Paridhi Khullar aka RaV3n. I en eksklusiv samtale med denne spilnyhedsportal har MortaL nægtet at have et forhold med Raven … Jeg har kendt hende, siden jeg begyndte at streame, sagde MortaL til Gurugamer-korrespondent Imran Fazal.

Anbefalede: