Logo da.boatexistence.com

Slog camacho chavez?

Indholdsfortegnelse:

Slog camacho chavez?
Slog camacho chavez?

Video: Slog camacho chavez?

Video: Slog camacho chavez?
Video: Julio Cesar Chavez vs Hector Camacho (Highlights) 2024, Kan
Anonim

Begivenheden blev annonceret som en hyldest til den 58-årige Chavez, der sagde, at det ville være hans sidste konkurrenceoptræden i en ring, og til Camachos far, Hector Sr., som Chavez slog ved afgørelse i 1992 Camacho Sr. døde i Puerto Rico i 2012, to år efter sin sidste professionelle kamp.

Hvem vandt Chavez vs Camacho-kampen?

Da hans ben forlod ham, udviste Camacho en utrolig tapperhed ved at skyde tilbage, men han kunne ikke sætte et indhug i Culiacans fineste, som påførte sig et voldsomt tæsk. Chavez beholdt sin WBC junior weltervægtstitel for niende gang efter en enstemmig afgørelse i 12 runder. Officielle resultater var 120-107, 119-110 og 117-111.

Hvem tabte Macho Camacho til?

Han kæmpede også mod andre legender som Julio Cesar Chavez og Oscar De La Hoya i løbet af sin store karriere. Camacho kæmpede sin sidste kamp i 2010. Han var 40 år gammel på det tidspunkt og langt væk fra sin boksning, og han tabte til Saul Duran ved enstemmig beslutning.

Hvorfor blev Macho Camacho dræbt?

20, 2012, Macho og en barndomsven blev skudt, mens de sad i en bil uden for et butikscenter i Bayamón. Myndighederne fandt angiveligt ni poser kokain i køretøjet. Vennen døde øjeblikkeligt, mens Macho - med en kugle sat i sin skulder og begrænsede blodgennemstrømningen til hans hjerne - blev hastet til et hospital.

Hvad var Hector Camachos største lønningsdag?

Han tjente sin største lønningsdag - $3 millioner - i et tabende forsøg på at afsætte weltervægtsmesteren De La Hoya i 1997.

Anbefalede: