Logo da.boatexistence.com

I boruto dør sasuke?

Indholdsfortegnelse:

I boruto dør sasuke?
I boruto dør sasuke?

Video: I boruto dør sasuke?

Video: I boruto dør sasuke?
Video: Farewell, Naruto | Boruto: Naruto Next Generations 2024, Juni
Anonim

Nej, Sasuke dør ikke i Boruto Han mistede sin Rinnegan i den klimatiske kamp mod Isshiki og Momoshiki, men Sasuke holdt fast i sit liv. … Der blev Sasuke fuldstændig slået rundt af Isshiki. Han mistede endda sin Rinnegan, da Momoshiki tog kontrol over Borutos bevidsthed.

Hvad skete der med Sasuke i Boruto?

I kapitlet vil fans se, at Sasuke, der blev stukket i øjet af Boruto, vil miste sin magt. … Nu afsløres det i det nye kapitel, at Sasuke ikke kan bruge sin Rinnegan længere. Det sker sådan, at efter at have besejret Isshiki, er holdet nu strandet i dimensionen, og de er uvidende om flugten.

Har Boruto stukket Sasukes Rinnegan?

I et af de seneste afsnit af Boruto: The Future Generations, Sasuke mister sin Rinnegan, da Boruto stikker ham i øjet. Det er vigtigt at forstå, at Boruto ikke stak Sasukes øjne med vilje, men da Momoshiki besatte ham.

Hvorfor stikker Boruto Sasukes Rinnegan?

Borutos krop er besat af Momoshiki i tider med fare, og det hjælper ham med at overleve sådanne situationer. Denne gang ser det dog ud til, at Momoshiki har tilsidesat Borutos bevidsthed. Dette resulterer i, at han angriber Sasukes Rinnegan. … Sasuke bliver stukket og er derfor ikke i stand til at kæmpe.

Hvem er Narutos bror?

Itachi Uchiha (japansk: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) er en fiktiv karakter i Naruto-manga- og animeserien skabt af Masashi Kishimoto.

Anbefalede: