Logo da.boatexistence.com

Hvor kom Koranen fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom Koranen fra?
Hvor kom Koranen fra?

Video: Hvor kom Koranen fra?

Video: Hvor kom Koranen fra?
Video: Hvor er Allah? (MED DANSKE UNDERTEKSTER) 2024, Juli
Anonim

Qurʾān, (arabisk: "Recitation") stavet også Koranen og Koranen, islams hellige skrift. Ifølge konventionel islamisk tro blev Koranen åbenbaret af englen Gabriel til profeten Muhammed i de vestarabiske byer Mekka og Medina begyndende i 610 og sluttede med Muhammeds død i 632 e.kr.

Hvor kom Koranen egentlig fra?

Muslimer tror, at Koranen blev mundtligt åbenbaret af Gud til den sidste profet, Muhammed, gennem ærkeenglen Gabriel (Jibril), gradvist over en periode på omkring 23 år, begyndende i måneden ramadan, da Muhammed var 40; og slutter i 632, året for hans død.

Hvor er den originale kopi af Koranen?

Topkapi-manuskriptet er et tidligt manuskript af Koranen dateret til det tidlige 8. århundrede. Det opbevares i Topkapi Palace Museum, Istanbul, Tyrkiet.

Hvem modtog Koranen først?

Magtens nat (Laylat al-Qadr)

Muhammad brugte meget af sin tid på bøn og meditation. Ved en af disse lejligheder modtog han den første åbenbaring af Koranen fra Allah. Muslimer kender dette som magtens nat. Muhammed mediterede i en hule på Hira-bjerget, da han så englen Jibril.

Hvordan blev Koranen åbenbaret?

Koranen blev åbenbaret for Muhammed ved at englen Gabriel viste sig for ham i en hule på Hira-bjerget. Englen t alte til Muhammed, og Muhammed begyndte at recitere ordene fra Gud.

Anbefalede: