Logo da.boatexistence.com

Lever deon stewardson stadig?

Indholdsfortegnelse:

Lever deon stewardson stadig?
Lever deon stewardson stadig?

Video: Lever deon stewardson stadig?

Video: Lever deon stewardson stadig?
Video: Stephen Tompkinson & Deon Stewardson THIS MORNING interview 2024, Kan
Anonim

Deon Stewardson var en britisk-sydafrikansk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som Anders Du Plessis i ITV Drama-serien Wild at Heart. De syv serier var populære i Storbritannien med tv-seertal mellem 7,5 millioner og 10 millioner. Den sidste serie blev indspillet i 2011 med en julespecial.

Hvad skete der Deon Stewardson?

Døden. Om morgenen den 28. oktober 2017 rapporterede en lokal forretning, at Stewardson var blevet fundet død på badeværelset på et overnatningssted i Graaff-Reinet den foregående eftermiddag, og politiet bekræftede det som selvmord.

Hvorfor sluttede Wild Heart?

Pilotafsnittet af Wild at Heart blev lavet om, og da det først var grønt oplyst, blev det sendt på The CW i 2007. Genindspilningen er løst baseret på kildematerialet, men med en helt ny rollebesætning. Desværre, på grund af lave seertal, blev serien aflyst efter kun én sæson.

Død Anders Du Plessis?

Deon Stewardson - Anders Du Plessis

Tragisk nok blev det om morgenen den 28. oktober 2017 rapporteret, at skuespilleren var blevet fundet død på et badeværelse på et hotel, hvor politiet bekræftede han havde begået selvmord.

Vil vild i hjertet nogensinde komme tilbage?

Den store ITV-miniserie er blevet beskyldt for at være årsagen til, at den populære Wild At Heart er scrapped Insidere om dyrelivsdramaet har peget fingeren på Titanic og dens mammut produktionsomkostninger som den eneste grund til, at den syvende serie af showet bliver den sidste.

Anbefalede: