Logo da.boatexistence.com

Hvor finder man halftrack?

Indholdsfortegnelse:

Hvor finder man halftrack?
Hvor finder man halftrack?

Video: Hvor finder man halftrack?

Video: Hvor finder man halftrack?
Video: When you see your dream tank in battle // #shorts 2024, Kan
Anonim

Halvsporet kan lagres i garagen (personligt køretøj) og det mobile driftscenter. Den kan tilpasses hos MOC / Avenger.

Hvordan får du Dewbauchee Spectre?

The Spectre kan købes i GTA Online fra Benny's Original Motor Works til en pris på $599.000. Spectre kan opbevares i garagen (personlig køretøj). Den kan tilpasses hos Los Santos Customs og Benny's Original Motor Works.

Hvad bruges et Halftrack til?

Et halvspor er et civilt eller militært køretøj med almindelige hjul foran til styring og kontinuerlige spor bagtil for at fremdrive køretøjet og bære det meste af lasten. Formålet med denne kombination er at producere et køretøj med en tanks terrænegenskaber og håndtering af et hjulkøretøj

Hvor god er Menacer?

The Menacer har temmelig stærk rustning ligesom Insurgent og dens varianter, da den er i stand til at overleve op til otte raketter, nitten missiler eller eksplosiv ammunition, før den bliver ødelagt med en spiller indvendigt, og fuld rustning opgraderinger. Men rustningen er stadig ringere sammenlignet med Insurgent Pick-Up Custom.

Er Nightshark eller insurgent bedre?

Valget mellem the NightShark og The Insurgent i GTA Online er dog en let sag. NightShark er billigere og har en lille kant i forhold til Insurgent Pick up'en på grund af dens holdbarhed og glatte håndtering.

Anbefalede: