Logo da.boatexistence.com

Hvilke cheerios er de sundeste?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke cheerios er de sundeste?
Hvilke cheerios er de sundeste?

Video: Hvilke cheerios er de sundeste?

Video: Hvilke cheerios er de sundeste?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Juli
Anonim

1. Honey Nut Cheerios Honey Nut Cheerios Som en del af en hjertesund spiseplan kan det at spise honningnødcheerios hver dag hjælpe med at sænke dit kolesterol Cheerios er lavet med fuldkorn og lavt fedtindhold. 12 essentielle vitaminer og mineraler. Det er noget, alle kan smile af! https://www.cheerios.com › produkter › honning-nød-cheerios

Honey Nut Cheerios | Glutenfri havregryn

. Fuldkornhavre blev erklæret hjertesundt af FDA for mere end 20 år siden, og honningnødcheerios er en fantastisk kilde, der giver. 75 gram pr. hver ¾-kops portion.

Hvilken er sundere Cheerios eller Honey Nut Cheerios?

Cheerios smager meget sundere sammenlignet med Honey Nut Cheerios. Den 100% fuldkornshave med en lille sødme er det, du smager, når du spiser Cheerios. Den søde smag af honning og sukker med en mild nøddesmag er de primære smagsvarianter af Honey Nut Cheerios.

Hvad er de 5 mest sunde kornprodukter?

De 5 sundeste korn

  • Strimlet hvede. Disse klassiske store kiks har prydet morgenmadsskåle i årtier. …
  • Havregrød. Det er rigtigt, at de opløselige fibre i havregryn hjælper med at sænke kolesterolniveauet. …
  • Barbara's High Fiber Cereal. …
  • Cheerios. …
  • Fiber One.

Hvilke Cheerios har mindre sukker?

Med hensyn til sukker - Kun almindelige Cheerios, Multi Grain Cheerios og Dulche De Leche Cheerios har mindre end 9 gram sukker pr. portion. De ni andre Cheerios-varianter har et sukkerindhold, der er alt for højt til at blive betragtet som lavt eller sundt sammenlignet med andre tilgængelige morgenmadsprodukter.

Er Multigrain Cheerios sundere end almindelige Cheerios?

Havre. Dette er mærket for Multi-Grain Cheerios, som faktisk har FLERE KORN (majs, hvede, havre, byg, ris) – og det er der, det har fået navnet. Men hvad denne sunde variant ikke indeholder, er mere fiber end Original Cheerios. Ingen.

Anbefalede: