Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man sætte mospæl i monstera?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man sætte mospæl i monstera?
Hvornår skal man sætte mospæl i monstera?

Video: Hvornår skal man sætte mospæl i monstera?

Video: Hvornår skal man sætte mospæl i monstera?
Video: How to use a stake, moss pole & trellis for your Monstera / indoor plants + Pros & Cons 2024, Kan
Anonim

Hvis du er i gang med at ompotte din Monstera, er det nu, du skal tilføje en mosstang til fremtiden. Generelt bør Monsteras ompottes hvert til andet år i en container, der er en størrelse større end den, den tidligere boede i.

Har min Monstera brug for en mosstang?

Monstera er en vinplante fra regnskovene i Mexico og Mellemamerika, der gør brug af luftrødder til at klatre op og gennem træernes grene i sit oprindelige habitat. … I hjemmet har modnende planter brug for støtte fra en mosbeklædt pæl, som de kan klatre op

Skal jeg sætte en pind i min Monstera-plante?

Ja! Vækstmønsteret for Monstera deliciosa er meget som en pothos - vinstokke, der bare bliver længere.… Da monsteraens naturlige størrelse er meget større, ville et par vinstokke, der hænger ud af potten, hurtigt fylde et helt rum! Derfor bør du sætte vinstokkene på et robust espalier, så de kan vokse opad.

Har min plante brug for en mosstang?

Hvis du vil forme din plante til dit boligareal og få den til at se ud, som du vil have den til at se ud, er en mosstang en god mulighed. … Når du først har fået en klatreplante, som en Monstera, Philodendron eller Pothos, behøver du kun en mosstang og en måde at forbinde den med din plante på.

Har du brug for at holde en mosstang våd?

Ja, det er vigtigt at holde dine stænger fugtige, især hvis du har en tropisk plante, der vokser på den. Tænk på det på denne måde, mospæle fungerer som endnu en kilde til fugt for dine planter, mens de sikrer, at dine planteblade vokser sig store og perfekte.

Anbefalede: