Logo da.boatexistence.com

Kan atypisk lobulær hyperplasi forsvinde?

Indholdsfortegnelse:

Kan atypisk lobulær hyperplasi forsvinde?
Kan atypisk lobulær hyperplasi forsvinde?

Video: Kan atypisk lobulær hyperplasi forsvinde?

Video: Kan atypisk lobulær hyperplasi forsvinde?
Video: Pomegranate vs. Placebo for Prostate Cancer 2024, Kan
Anonim

Atypia og hyperplasi menes at være reversible, selvom det ikke er klart, hvad der kan skubbe dem tilbage til det normale. Atypisk duktal hyperplasi (ADH) øger din risiko for brystkræft, der opstår i brystet, hvor ADH blev fundet.

Er operation nødvendig for atypisk lobulær hyperplasi?

Atypisk hyperplasi behandles generelt med kirurgi for at fjerne de unormale celler og for at sikre, at der ikke også er in situ eller invasiv cancer til stede i området. Læger anbefaler ofte mere intensiv screening for brystkræft og medicin for at reducere din risiko for brystkræft.

Hvad er atypisk lobulær hyperplasi, og hvad betyder det for patienten?

Atypisk lobulær hyperplasi (ALH) betyder, at der er en overvækst af celler, der ser unorm alt ud, i en eller flere lobuler, brystmælkproducerende poser. Der er dog ikke nok af dem til, at tilstanden kan kvalificeres som lobular carcinoma in situ (LCIS).

Hvad betyder atypisk lobulær hyperplasi?

Atypisk lobulær hyperplasi betyder, at unormale celler er i en brystlob (de mælkeproducerende dele af brystet). En anden højrisikolæsion er lobular carcinoma in situ (LCIS), som er mere omfattende involvering af atypiske celler i brystlobulierne.

Er atypisk lobulær hyperplasi præcancerøs?

Brystets anatomi

Atypisk hyperplasi er en præcancerøs tilstand, der påvirker celler i brystet. Atypisk hyperplasi beskriver en ophobning af unormale celler i brystets mælkekanaler og lobuli. Atypisk hyperplasi er ikke kræft, men det øger risikoen for brystkræft.

Anbefalede: