Logo da.boatexistence.com

Hvem spiller sam i atypisk?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spiller sam i atypisk?
Hvem spiller sam i atypisk?

Video: Hvem spiller sam i atypisk?

Video: Hvem spiller sam i atypisk?
Video: Samuel Jack - Feels Like Summer (Official Video) 2024, April
Anonim

Da den debuterede i 2017, introducerede Netflix' familiedramedi "Atypical" os for Sam ( Keir Gilchrist), en 18-årig med autisme, der søger uafhængighed. Siden da voksede seriens humor, dybde og indsigt i takt med hvert afsnit.

Er skuespilleren, der spiller Sam i Atypical autistic?

På trods af at han spiller en autistisk karakter, er Gilchrist ikke autistisk. Skuespilleren gjorde en hel del research for at komme til det punkt, hvor han kunne spille en autistisk person, herunder læste værker af forfatteren og foredragsholderen David Finch.

Er nogen af de atypiske medvirkende autister?

Og alligevel har showet hver sæson øget sin autismerepræsentation. Den nye giver store punchlines til to autistiske skuespillere, Domonique Brown og Tal Anderson, som portrætterer Sams venner, henholdsvis Jasper og Sid. Især Anderson leverer effektivt one-liners.

Er Abby fra atypisk autist?

Hun er portrætteret af en autistisk skuespillerinde, i modsætning til Sam (på trods af at han er autist og hovedpersonen i Atypical), som er portrætteret af en neurotypisk skuespiller. Hun identificerer sig selv som værende biseksuel. Abby er den eneste autistiske karakter, der er en del af neurodiverse-fællesskabet og LGBTQIA+-fællesskabet.

Hvorfor er det atypisk at blive annulleret?

Atypicals historie kan have nået sin naturlige afslutning, fører til beslutningen om ikke at forny programmet for en femte sæson Seriens fjerde og sidste udflugt vil se Sam (Keir Gilchrist), som nu er universitetsstuderende, flytter ind i en lejlighed med sin bedste ven Zahid (Nik Dodani).

Anbefalede: