Logo da.boatexistence.com

Er patmos en dejlig ø?

Indholdsfortegnelse:

Er patmos en dejlig ø?
Er patmos en dejlig ø?

Video: Er patmos en dejlig ø?

Video: Er patmos en dejlig ø?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, April
Anonim

Patmos-øen, som også er kendt som "apokalypsens ø", har en stærk åndelig karakter. Men det er også en af de smukkeste græske øer at besøge Ifølge traditionen blev Johannes den Guddommelige inspireret til at skrive Apokalypsens Bog inde i en hule i Patmos Grækenland.

Kan du tage til øen Patmos?

Med fly. At flyve vil sandsynligvis være den hurtigste måde at komme til Patmos-øen på, men husk på, at der er ingen lufthavn her. Du kan dog flyve det meste af vejen til Patmos i Grækenland ved at lande i Athen eller fra en af de nærliggende kykladiske øer, der har en lufthavn.

Bor der nogen på øen Patmos?

øen er domineret af det fæstningslignende kloster St. John. To munke bor stadig i celler over hulen i dag, men hovedfokus for religiøs aktivitet i Patmos - kendt som "den hellige ø" - er klostret St. John, et imponerende citadel, der rager over øen.

Er Patmos en fest-ø?

Selv ikke kendt som en festø – klosterpåvirkning, selvom den ikke længere er altomfattende, har haft lange tømmermænd – Pátmos er bestemt ikke død om natten.

Er Patmos dyrt?

Pris for en tur til Patmos Island, GR og det billigste tidspunkt at besøge Patmos Island. Gennemsnitsprisen for en 7-dages tur til Patmos Island er $1.284 for en solorejsende, $2.306 for et par og $4.323 for en familie på 4.

Anbefalede: