Logo da.boatexistence.com

Hvor blev periskopet opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev periskopet opfundet?
Hvor blev periskopet opfundet?

Video: Hvor blev periskopet opfundet?

Video: Hvor blev periskopet opfundet?
Video: Erfindungen aus Fulda - der erste Kleinwagen | Pioniere in Fulda | erlebnis hessen | doku 2024, Juli
Anonim

Sir Howard Grubb, en designer af astronomiske instrumenter, udviklede det moderne periskop, der først blev brugt i Holland-designede britiske Royal Navy-ubåde.

Hvem opfandt det første periskop og hvorfor?

Hippolyte Marie-Davie, en fransk opfinder, der først forestillede sig, at ubåde kunne drives af elektriske motorer, skabte det første periskop til flådebrug i 1854. Et periskop er lavet af en lang cylinder og to spejle.

Hvem opfandt periskopet til børn?

Marie Davey, en fransk opfinder, skabte et ubådsperiskop, der bestod af to spejle i begge ender, der blev holdt i en 45-graders vinkel og vendte modsatte retninger. Men i 1872 erstattede prismer spejlene ifølge San Francisco Maritime Association.

Hvor bruges periskopet?

Periscope, optisk instrument brugt i land- og søkrigsførelse, ubådsnavigation og andre steder for at gøre det muligt for en observatør at se sine omgivelser, mens han forbliver under dække, bag panser eller neddykket.

Hvad er periskopprincippet?

Det fungerer efter princippet om simpel refleksion Lys fra objektet reflekteres af en række spejle, der er skråtstillet i en bestemt vinkel, som gør det muligt for det at nå observatøren uden om forhindringer, der evt. har været til stede i en lige linje fra objektet til observatøren.

Anbefalede: