Logo da.boatexistence.com

Penge er roden til alt ondt?

Indholdsfortegnelse:

Penge er roden til alt ondt?
Penge er roden til alt ondt?

Video: Penge er roden til alt ondt?

Video: Penge er roden til alt ondt?
Video: Er penge roden til alt ondt? 2024, Kan
Anonim

En populær aktuel tekst, King James-versionen viser, at 1 Timothy 6:10 er: For kærlighed til penge er roden til alt ondt: som mens nogle begærede, de har taget fejl fra troen, og gennemborede sig selv med mange sorger. (Det fulde vers er vist, men fed tilføjet som emnet for denne side.)

Hvorfor sagde Paulus, at penge er roden til alt ondt?

Alle forseelser kan spores til en overdreven tilknytning til materiel rigdom. Dette ordsprog kommer fra apostlen Paulus' skrifter. Det er nogle gange forkortet til "Penge er roden til alt ondt. "

Er penge roden til alt ondt forklare?

Penge, eller mere specifikt ønsket om at opnå og samle dem, er den ultimative grund til, at mennesker gør onde ting mod hinanden. Løftet om rigdom er det, der til sidst fik ham til at myrde sin egen bror. Som altid er penge roden til alt ondt.

Hvad siger Bibelen om penge?

Ordsprogene 13:11 Uærlige penge svinder ind, men den, der samler penge lidt efter lidt, får dem til at vokse. Ordsprogene 22:16 Hvo som undertrykker den fattige for sin egen fortjeneste, og den, som giver til de rige, kommer begge til fattigdom.

Hvad siger Bibelen om at tigge om penge?

Jesus siger: "Giv til den, der beder dig, og vend dig ikke bort fra den, der vil låne af dig," i Mattæus 5:42, og i James står der: "Antag, at en bror eller en søster er uden tøj og daglig mad.

Anbefalede: