Logo da.boatexistence.com

Hvem hæmatopoietiske tumorer klassifikation 2017?

Indholdsfortegnelse:

Hvem hæmatopoietiske tumorer klassifikation 2017?
Hvem hæmatopoietiske tumorer klassifikation 2017?

Video: Hvem hæmatopoietiske tumorer klassifikation 2017?

Video: Hvem hæmatopoietiske tumorer klassifikation 2017?
Video: GRANULOMA TELANGIECTÁSICO (PIÓGENO GRAVÍDICO O DEL EMBARAZO EN PATOLOGÍA BUCAL) 2024, Kan
Anonim

Denne autoritative, kortfattede opslagsbog giver en international standard for onkologer og patologer og vil tjene som en uundværlig vejledning til brug i design af undersøgelser, der overvåger respons på terapi og kliniske resultater. …

Hvem hæmatolymphoid neoplasmer Klassifikation 2016?

Verdenssundhedsorganisationens (WHO) klassificering af tumorer i hæmatopoietisk og lymfoidt væv er det mest udbredte patologiske klassifikationssystem for hæmatolymphoid neoplasmer. Den aktuelle revision, kendt som den 4th reviderede udgave , blev udgivet i 2016 og erstatter den 4thudgave udgivet i 2008.

WHO-klassificering hudtumorer 4. udgave?

WHO-klassifikationen af hudtumorer er det 11. bind i den 4. udgave af WHO-serien om klassificering af humane tumorer. Disse autoritative og kortfattede opslagsbøger giver en international standard for alle, der er involveret i kræftforskning eller pleje af kræftpatienter.

WHO-klassifikation Tumorer i endokrine organer?

WHO-klassificeringen af tumorer i endokrine organer er det tiende bind i 4. udgave af WHO-serien om histologisk og genetisk typning af humane tumorer.

Hvad er hæmatopoietiske neoplasmer?

En neoplasma, der opstår fra hæmatopoietiske celler fundet i knoglemarven, perifert blod, lymfeknuder og milt (organer i det hæmatopoietiske system).

Anbefalede: