Logo da.boatexistence.com

Hvem laver kuppersbusch-apparater?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver kuppersbusch-apparater?
Hvem laver kuppersbusch-apparater?

Video: Hvem laver kuppersbusch-apparater?

Video: Hvem laver kuppersbusch-apparater?
Video: HVEM LAVER BEDST MORGENMAD?? - Mad Dysten 2024, Kan
Anonim

Med mere end 140 års historie er Teka Group blevet et internation alt eksempel på fremstilling af husholdningsapparater og sanitetsprodukter.

Er kuppersbusch et godt mærke?

Kuppersbusch Markedsposition

Kuppersbusch har forblevet et eksklusivt mærke i mange år, både hvad angår dets husholdningsapparater og dets professionelle køkkenprodukter, og priserne følger dette i top slutningen af markedet.

Hvem ejer Kuppersbusch?

Mere end 60 forskellige produkter som ovne, emhætter og kogeplader har modtaget priser, ikke kun i Tyskland, men også over hele kloden. I 1999 sluttede Küppersbusch sig til Teka Group, i en førsteklasses position blandt de tyske koncernmærker. Fusionen resulterede i en gruppe med mere end 5.000 arbejdere på verdensplan.

Hvem laver Teka?

HERITAGE B. V. Teka Group er en multinational virksomhed grundlagt i Tyskland i 1924 og beskæftiger sig med fremstilling og kommercialisering af køkkenprodukter. Det er specialiseret i vaske, emhætter, kogeplader og ovne. Gruppen har 14 fabrikker i Europa, Amerika og Asien og kommercialiserer sine produkter i 116 lande.

Hvor er Teka lavet?

TEKA-gruppen har 14 fabrikker i Europa, Amerika og Asien, men alle australske/newzealandske TEKA kogeapparater er fremstillet i Italien, Spanien, Tyrkiet og Portugal. TEKA hvidevarer-serien er fremstillet i Kina og Tyrkiet.

Anbefalede: