Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder rhizogenesis?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder rhizogenesis?
Hvad betyder rhizogenesis?

Video: Hvad betyder rhizogenesis?

Video: Hvad betyder rhizogenesis?
Video: 7 Drømme Og Hvad De Betyder! 2024, Juni
Anonim

RHIZOGENESE; det er en slags rodrespons i tørke eller i ekstrem stresstilstand. under sådanne ugunstige forhold er nye rødder, der dannes af planter, korte, hårløse og er opsvulmede. … denne adfærd er adaptiv, så planten kan overleve i stresstilstand.

Hvad er Rhizogenese i vævskultur?

Type organogenese, hvorved kun utilsigtet roddannelse finder sted i callusvævene Or ganoider: I nogle kulturvæv opstår der en fejl i udviklingsprogrammeringen for organogenese og en unormal struktur er dannet. Sådanne unormale organer som strukturer er kendt som or ganoider.

Hvilket af følgende hormon bruges i Rhizogenese?

Melatonin regulerer væksten af rødder, skud og eksplantater for at aktivere frøspiring og rhizogenese og forsinke induceret bladaldring.

Hvad er sandt for plantehormon?

Plantehormoner er ikke næringsstoffer, men kemikalier, der i små mængder fremmer og påvirker væksten, udviklingen og differentieringen af celler og væv. Biosyntesen af plantehormoner i plantevæv er ofte diffus og ikke altid lokaliseret.

Hvilket plantehormon gør kambium aktivt?

Cambium-aktivitet har været tæt forbundet med plantehormonet auxin i lang tid, men på niveauet for genregulering («læsningen» af den genetiske information), processen blev studeret med så høj en nøjagtighed for første gang.

Anbefalede: