Logo da.boatexistence.com

Er paramoecium fotosyntetiske protister?

Indholdsfortegnelse:

Er paramoecium fotosyntetiske protister?
Er paramoecium fotosyntetiske protister?

Video: Er paramoecium fotosyntetiske protister?

Video: Er paramoecium fotosyntetiske protister?
Video: Фотосинтез: Биохимия, объясняющая, как растения получают пищу 2024, Kan
Anonim

Alger, euglena, kiselalger og paramecium er eksempler på protister. De er opdelt i dyrelignende, plantelignende og svampelignende protister. Fuldstændig svar: Fotosyntetiske protister er plantelignende protister.

Hvilke af følgende er fotosyntetiske protister?

Der er tre hovedgrupper af fotosyntetiske protister. De er euglenofyterne, krysofyterne og pyrrofyterne. Euglenofytterne omfatter euglenoider såsom Euglena. Krysofytterne omfatter kiselalger og guldalger.

Hvilken protist er fotosyntetisk, og hvorfor?

Protister, der er i stand til fotosyntese, omfatter forskellige typer alger, kiselalger, dinoflagellater og euglena. Disse organismer er ofte encellede, men kan danne kolonier. De indeholder også klorofyl, et pigment, som absorberer lysenergi til fotosyntese.

Hvilken protist er ikke fotosyntetisk?

Phycokey - Ikke-fotosyntetiske protister. Flagellater og ciliater er polyfyletiske protister bekvemt placeret i to grupper baseret på deres bevægelighed.

Er kiselalger fotosyntetiske protister?

Kiselalger er encellede organismer med kerner og kloroplaster. De er protister, der lever individuelt eller danner kæder, zigzag eller spiraler. … De er blev forkæmpere for fotosyntese, mens de har bevaret mange egenskaber ved dyreceller. Med andre fotosyntetiske protister producerer de ilt og absorberer CO2.

Anbefalede: