Logo da.boatexistence.com

Vil katey sagal stadig være på vej?

Indholdsfortegnelse:

Vil katey sagal stadig være på vej?
Vil katey sagal stadig være på vej?

Video: Vil katey sagal stadig være på vej?

Video: Vil katey sagal stadig være på vej?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

På trods af at Louise er blevet en officiel Conner, vil portrætter Katey Sagal forblive en tilbagevendende gæstestjerne Men bare rolig: Helford forsikrer os om, at Sagal - der optrådte i 10 af sæson 3's 20 episoder, mens de også har hovednavnet på ABC's siden-aflyste Rebel - vil dukke op "temmelig regelmæssigt" i år.

Hvorfor forlader Katey Sagal The Conners?

Katey Sagal lukker ned for de rygter om, at hun ikke vender tilbage til The Conners på grund af sine rebelske forpligtelser. Jeg har faktisk lavet The Conners, mens jeg har lavet Rebel, og det er i min kontrakt, fordi jeg håber at fortsætte med at lave The Conners.

Hvad skete der med Rosie på The Conners?

Midt i andre vigtige plotpunkter, nær slutningen af sæsonen, degenererer Roseannes knæ yderligere, kræver operation. Hun og Dan har ikke råd til dette, men efter nogle heldige omstændigheder vil hun være i stand til at blive opereret.

Hvad skete der med Jackies baby?

Andy blev født som søn af Jackie og Fred i en sæson 6-episode af Roseanne, der blev sendt i august 1994, men han var mærkbart fraværende, da sitcom blev genoplivet tre år siden (og han fortsatte med at være MIA, da Roseanne forvandlede sig til The Conners i 2018). … The Conners vender tilbage med anden halvdel af sæson 2 den januar

Hvad skete der med Roseannes fjerde baby?

Hvis du husker det, i sæson otte Halloween-afsnit, føder Roseanne sit og Dans fjerde barn, Jerry Garcia Conner. Han ville nu være 22 år gammel, men han er ikke en del af vækkelsen (endnu). Han arbejder i øjeblikket på en fiskerbåd i Alaska, ifølge skaberne ved 2018 Winter TCA-panelet.

Anbefalede: