Hvad laver dion weisler nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver dion weisler nu?
Hvad laver dion weisler nu?

Video: Hvad laver dion weisler nu?

Video: Hvad laver dion weisler nu?
Video: What the Departure of CEO Dion Weisler Means for HP 2024, September
Anonim

Dion Weisler er 52, han har været uafhængig direktør for Thermo Fisher Scientific siden 2017. Der er 16 ældre og 1 yngre ledere hos Thermo Fisher Scientific. Den ældste leder hos Thermo Fisher Scientific Inc. er Elaine Ullian, 71, som er den uafhængige direktør.

Hvor er Dion Weisler nu?

Weisler slutter sig til Intels bestyrelse som en uafhængig direktør, og han vil fungere som medlem af bestyrelsens kompensations- og finansudvalg.

Hvorfor forlod Dion HP?

HP CEO, Dion Weisler, vil træde tilbage " på grund af en familiesundhedssag," meddelte virksomheden torsdag sammen med sin indtjeningsrapport for tredje kvartal 2019…. Weisler vender tilbage til sit hjem i Australien, men vil hjælpe Lores med at skifte til rollen og forblive i virksomheden til januar 2020, sagde HP.

Hvem er chefen for HP?

Enrique Lores er præsident og administrerende direktør for HP Inc., en global teknologileder, hvis innovative produkt- og serviceportefølje spænder over personlige systemer, print og 3D-print og digital fremstilling.

Hvilket land ejer HP?

Hewlett-Packard ( USA )Hewlett-Packard eller HP er et andet populært mærke til bærbare computere, der er baseret i USA. Virksomheden blev grundlagt i år 1939 af Bill Hewlett og David Packard. Virksomhedens hovedkvarter er i Californien, USA, og virksomheden har over 66.000 ansatte.

Anbefalede: