Sung jonathan groff i frozen 2?

Indholdsfortegnelse:

Sung jonathan groff i frozen 2?
Sung jonathan groff i frozen 2?

Video: Sung jonathan groff i frozen 2?

Video: Sung jonathan groff i frozen 2?
Video: Frozen 2 Deleted Song! Kristen Bell and Jonathan Groff Sing ROMANTIC Duet! (Exclusive) 2024, September
Anonim

Frozen lavede en stor fejl ved ikke at have Jonathan Groffs stemme, men Frozen 2 gør op for det med sin bedste sang, "Lost In The Woods." Frozen 2s bedste sang er "Do The Next Right Thing". Misforstå mig ikke, Groffs hyldest til Bryan Adam er fantastisk, men det er ikke den bedste sang i filmen.

Does Jonathan Groff Svens stemme?

Jonathan Groff, der leverer den engelske stemme til Kristoff, udt alte, at mens Olaf og nogle dyr fra andre Disney-film har evnen til at tale, kan Sven ikke gøre det … I en sekvens fra efterfølgeren Frozen II (2019), som er set fra Kristoffs perspektiv, taler Sven direkte og er også indt alt af Groff.

Hvem synger den høje stemme i Frozen 2?

AURORA, den 23-årige sangerinde bag stemmen til "The Voice/Siren", der kalder til Elsa, er en norsk kunstner, hvis vokal og stil minder om folk som Sia og Billie Eilish.

Kan Jonathan Groff virkelig synge?

Ikke kun er Jonathan Groff absolut bedårende, han har en stemme som ingen anden - som han sørgede for at vise fuldt ud som King George III i Hamilton. … James på Glee eller som en opkvikkende FBI-agent på Mindhunter, kan du stadig nyde videoerne forud for hans praktisk t alt perfekte sangstemme.

Synger Jonathan Groff faktisk i Frozen 2?

I 2013's "Frozen" synger Groff en kort sang, "Rensdyr(er) er bedre end mennesker." Men i "Frozen 2, " opfører Groff sin egen ballade sammen med Sven the rensdyret. … Ud over at synge i filmen optrådte Groff for nylig karaoke med Idina Menzel og Josh Gad, som begge gentager deres roller som Elsa og Olaf.

Anbefalede: