Logo da.boatexistence.com

Hvorfor emma coburn dq?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Så hvorfor blev hun diskvalificeret? Coburn blev faktisk diskvalificeret for at træde på skinnen, der ligger langs indersiden af banen, da hun faldt på sidste omgang. Atleter har ikke tilladelse til at træde ud af banegrænserne under løbet, hvilket er grunden til, at Emma modtog DQ.

Hvad skete der med Emma Coburn OL i Tokyo?

TOKYO, Japan - Efter olympiske Emma Coburn blev diskvalificeret, da hun faldt under steeplechase-finalen, et løb hun blev begunstiget til medalje i, sagde Colorado-atleten, at hun var "forfærdelig" " og kaldte løbet "en total fiasko. "

Hvem vandt kvindernes steeplechase i OL?

Efter at have passeret amerikanske Courtney Frerichs på baglæns af sidste omgang, vandt Peruth Chemutai fra Uganda kvindernes 3.000 meter steeplechase på 9:01.45 den 4. august i Tokyo, en national rekord. Chemutais medalje er den første olympiske medalje af nogen art i enhver sport for en ugandisk kvinde.

Hvorfor kalder de det en steeplechase?

Steeplechase har sin oprindelse i en hestebegivenhed i det 18. århundredes Irland, , da ryttere kørte fra by til by ved at bruge kirketårne - på det tidspunkt det mest synlige punkt i hver by - som start- og slutpunkter (deraf navnet steeplechase).

Hvilken banebegivenhed anses for at være den mest prestigefyldte i OL?

De 1600 meter (også omt alt som milen og søsterløbet på 1500 m) er den førende mellemdistancebanebegivenhed og en af de mest prestigefyldte olympiske begivenheder.