Logo da.boatexistence.com

Hvad er et trækknivværktøj?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et trækknivværktøj?
Hvad er et trækknivværktøj?

Video: Hvad er et trækknivværktøj?

Video: Hvad er et trækknivværktøj?
Video: What to look for in a QUALITY drawknife!! 2024, Kan
Anonim

En trækkniv (tegnekniv, trækbarbering, barberkniv) er et traditionelt træbearbejdningshåndværktøj, der bruges til at forme træ ved at fjerne spåner Den består af et blad med et håndtag ved hver ende. Klingen er meget længere (langs skærkanten) end den er dyb (fra skærkant til bagkant).

Hvad er en foldekniv?

En trækkniv er et traditionelt værktøj, der bruges til hurtigt og nemt at barbere træstrimler fra tømmerstykker. … En trækkniv kan have et lige blad eller et buet blad, den kan have brugerpegende håndtag, foldehåndtag, spredte håndtag eller styrhåndtag.

Hvad bruges et Scorp-værktøj til?

En skorp er et skrub-udslibningsværktøj til fremstilling af skåle, skeer og lignende konkave former. Det komfortable, hårdttræshåndtag kan gribes fast for hurtige præcise snit og er optimeret til…

Hvad er forskellen mellem en trækkniv og en egerbarbering?

En egerbarbering er buet, mens en trækkniv har et langt blad og holdes som en kniv eller en sav mod træet. … Vi anbefaler en klinge, der er mellem 8 og 10 tommer Dette er ikke dit lille to-tommers håndværktøj. Det er beregnet til at være fladt og langt, men det er et alsidigt værktøj til at lave forskellige typer snit.

Hvordan ser en trækkniv ud?

En trækkniv er et traditionelt håndværktøj til træbearbejdning, som former træ ved at fjerne spåner. Det er et let buet blad med håndtag i begge ender, og det trækkes eller trækkes til brugeren, hvorfor det kaldes en trækkniv.

Anbefalede: