Logo da.boatexistence.com

Hvornår amphan rammer Kolkata?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår amphan rammer Kolkata?
Hvornår amphan rammer Kolkata?

Video: Hvornår amphan rammer Kolkata?

Video: Hvornår amphan rammer Kolkata?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем - идеальная автомобильная палатка 2024, Juli
Anonim

Det var den 20. maj sidste år, at cyklonen Amphan ramte gennem seks distrikter i det sydlige Bengal og efterlod 98 døde. Ifølge Indiens meteorologiske afdeling (IMD) forventes et lavtryksområde at dannes over Bengalbugten omkring 22. maj.

På hvilket tidspunkt vil amphan ramme Kolkata?

Cyclone Amphan til at ramme Bengal Mellem 4 og 6 PM, kraftig regn langs kysten: 10 point.

Hvilken cyklon kommer i Kolkata 2021?

“ Cyclonic Storm 'Gulab' lå centreret kl. 0830 IST den 26. september 2021, over nordvest og tilstødende vest-centrale Bengalske bugt nær Lat. 18,4°N og lang.

Hvor er Amphan nu?

Cyclone Amphan krydser i øjeblikket den vestbengalske kyst nær Sunderbans og vil nå nær Kolkata om aftenen, sagde IMD's generaldirektør Mrutyunjay Mohapatra, da stormen var ved at gå i land. Han sagde, at stærke vinde med en intensitet på 160 kilometer i timen er begyndt i kystdistrikterne i Vestbengalen.

Er der nogen cyklon i Vestbengalen 2021?

Cyclone Gulab, den første cyklon efter monsunen, dannet i Den Bengalske Bugt om aftenen den 25. september 2021. … Cyklonen intensiverede hurtigt fra et lavtryk område om morgenen den 24. september til en cyklon om aftenen den 25. september. IMD har ikke forudsagt yderligere intensivering af systemet.

Anbefalede: